Skaisto Skatu Aģentūra
27.06. uz rozēm Rundālē

27.06. uz rozēm Rundālē


Sveiciens no Ikšķiles!
Pēc ilgā klusuma Rundāles brauciens sagādāja lielu prieku gan klientiem, gan man pašai.

Dzirdēju atzinīgus vārdus gan par šo dienu, gan SkSk braucieniem kopumā. Viss, arī tas, par ko mazliet bažījos, izdevās patiešām labi. Paldies par stratēģisku brauciena sakoordinēšanu!

Tagad par dažām niansēm - Mežotnes pilī brokastis bija labas, vienīgi cerēju, ka būs saklāti galdi, bet reāli bija viesnīcas brokastu princips - pašapkalpošanās, kas neizbēgami veidoja kaut nelielu, bet tomēr - rindu (pusi grupas gan izdevās pa to laiku aizsūtīt uz tualeti!). Laikam gan no **** viesnīcas par tādu cenu neko vairāk prasīt nevar, un vispār visi bija apmierināti.

Arī ekskursijā izdevās ar klavierspēli pārsteigt un izpelnīties varenus aplausus ne tikai no grupas, bet arī viet. gides Ainas puses!

Bauskas rātsnamā - kā parasti, vienīgi - elles karstums arī ēnā!

Bauskas pils tornī - Kalnu sargā, kuru visvairāk centos reklamēt, saprotot, ka visu paspēt nevarēs, šobrīd rit remonta darbi. Diezgan daudzi pilī iekšā negāja, jo bija ļoti karsts un par pili un Ķirbaksalu pastāstīju visiem kopā ārpusē.

Ar grupu maiņām Rundālē arī viss bija kārtībā. Pilī, man par pārsteigumu, negāja tikai 3 cilvēki. Prieks par tādu interesi!

Paldies teica arī tie, kuri dārzā izbrauca ar elektromobīli, kuru ieteicu izmantot par 3 Eur. Man pašai gan dārzā iziet nesanāca, bet rožu smaržu varēja just arī no tālienes!

Šķiroties visi klienti teica, ka diena sagādājusi patīkamu pārsteigumu un noteikti braukšot vēl. 

Inta, paldies arī jums abām ar Maiju, ka novērtējat manu darbu! Priecāšos vēl par kādiem piedāvājumiem no MANAS firmas - Skaisto Skatu aģentūras!

Veiksmi tālākajos darbos vēlot,
Līga.