Skaisto Skatu Aģentūra

Atsauksmes


Cienījamie klienti!
Būsim priecīgi un pateicīgi, ja savas atsauksmes par mūsu ekskursijām atsūtīsiet mums, piemēram, e-pastā: [email protected]

Paldies Jums!
Skaistie Skati

Skaistajiem Skatiem un Maijai personīgi!
Sirsnīgs paldies par iespēju izbaudīt brīnišķīgo trīs izcilo pianistu Osokinu koncertu 13.01.24. Ventspils koncertzālē "Latvija"! 
Visu svētdienu atmiņā  "Bolero" brīnišķīgās mūzikas skaņas un pacilāts prieks par skaisti pavadīto dienu.
Arī brauciens līdz Ventspilij, ar pasūtītām brokastiņām un gides Līgas interesanto ceļa informāciju, bija ļoti jauks.
Ļoti patika Ventspils gides Ivetas vadītā ekskursija un īpaši prasme vadīt autobusa šoferīti pa Ventspils ielām un ieliņām, kas ne visiem gidiem Latvijā tik labi padodas.
Izcils brauciens, izcila organizācija, izcils izpildījums!
PALDIES!!!!!
Liana, Ārija un Ieva

Labrīt!
Vismīļākais paldies gidei Initai Sproģei un šoferim Normundam par vakardienas ekskursiju uz Hijuma!
Tie ir cilvēki kuri savu darbu dara no sirds. Bija brīnišķīgi atrasties šajā salā un sajust dabu.
Paldies arī Maijai, jo viss bija saorganizēts kā solīts. Arī cilvēks ar spieķīti varēja izjust prieku.
Inta un Harijs.

Labdien! Gribu izteikt savu pateicību un sajūsmu braucot ekskursijā š.g. 20.augustā uz brīnišķīgām vietām Kurzemes piejūrā. Lieliskā gide Līga Dziedātāja! Cilvēks savā vietā! Zinoša, jauka, sirsnīga! Braucu viena pati un baidījos kā es jutīšos viena, bet viss autobuss bija kā viena liela, draudzīga saime, kā kolektīvs! Atbraucu mājās patiesi priecīga par redzēto, dzirdēto un piedzīvoto! PALDIES Līga !!!!! Noteikti turpināšu ekskursijas jūsu un, protams, arī citu gidu vadībā! Dace Lagzdiņa, Latvijas Universitātes P.Stradiņa medicīnas koledžas bibliotekas vadītāja


Mūsu kompānija 5 braucēji (Baiba, Ārija, Liana, Haralds un mazais Teodors) uzticēja man uzrakstīt sirsnīgu PALDIES par vakardienas, 28.decembra brīnišķīgo Ziemassvētku gaismas ceļojumu! Viss bija cik vien skaisti un jauki var būt, esam apmierināti kā labi paēduši runči -  par maršrutu, jauko, draudzīgo gidi Initu, sātīgām pusdienām, kluso rūķīti šoferīti, garšvielu ražotni, lieliski!!! 
Pozitīva enerģija vairākām dienām!!!                        
Visiem Skaisto Skatu darbiniekiem, personīgi Maijai un visai viņas komandai, vēlam radoši ar panākumiem turpināt darbu 2023.gadā, mīlēt mūs redzēt gribošos tūristus un priecēt ar Skaistiem skatiem! Esiet veseli, laimīgi un darbīgi! Ar cieņu! Liana Kraule

Sveicināta, Skaisto skatu komanda!
Paldies par kopīgajiem ceļojumiem 2022. gadā! Tie bijuši prasmīgi un aizraujoši organizēti.
Ir patīkami un izzinoši ceļot kopā ar lieliskajām gidēm Initu un Daigu, kuras dāsni dalās ar savām zināšanām kultūrvēsturē, aizvedot pie interesantiem cilvēkiem, uz īpašām vietām un notikumiem! 
Pretim ceļa mērķiem mūs vizinājuši prasmīgi un atsaucīgi šoferīši, kuru busiņi vienmēr ripojuši labi un droši. Paldies arī viņiem! :)
Mani 2022. gada lieliskākie notikumi kopā ar Skaistajiem skatiem:
opermūzikas svētki Zābera dzimtajā pusē, viesošanās Broņislavas Mārtuževas dzejas klētī, rudenīgā Viļņa ar lielisko Moxy viesnīcu un Lietuvas mazpilsētām, kā arī krāšņā Ogre Ziemassvētku gaismiņās.
Īpašs PALDIES par Ziemassvētku braucienu (25.-26.12.2022.) uz Pāvilostu un Ventspili. Kā jau svētkos, tas bija nesteidzīgs un ar lieliskām atpūtas iespējām. Paldies par tikšanos ar lielisko tekstilmākslinieci Baibu Rīteri, OTTO SPA Hotel par Portugāļu vīnu, svētku maltīti, relaksējošo SPA un neaizmirstami gardo un dāsno brokastu piedāvājumu, kā arī lielisko svētku noslēgumu Ventspilī koncertzālē Latvija.
Novēlu Skaisto skatu aģentūras komandai, kā arī visiem:
lai 2023. gads būtu miera, veselības, jaunu personisko un profesionālo atklājumu gads!
Lai tumsas deķis saraujas un spoža gaisma atgriežas! Visiem laimīgu 2023. gadu! Cieņā, Ilze Jākobsone.
 

Labdien,
paldies par brīnišķīgo ekskursiju 26.novembrī Dāvandiena..., burtiski punkts uz i, esat super komanda. Nezināju, ka Ogres novadā un tā tuvumā tik daudz interesantā. Maršrutā - smilšērkšķi un to produkcija, sveču darbnīca, Krapes ūdensdzirnavas ar Āfrikas samiem, Skrīveru U.Zemzara PANNO un bezgala atraktīvā kultūras nama vadītāja Baiba, noslēgumā Drunka. Katrā vietā nopērkama dāvaniņa. Paldies gidei Daigai Dūniņai par darbu, par interesanto stāstījumu, šī pasākuma izveidi un ekskursijas piepildījumu,  arī autobusa vadītājam Jurim par prātīgo vizināšanu. Skaistie Skati - esat labākie, ceļoju un ceļošu ar Jums arī turpmāk ! Lai veiksme, izdošanās arī turpmāk, veidojot jaunos ceļojuma maršrutus! Inese Jēkabsone

Labdien! Paldies par 29.10.22 Ādaži - Baltezers - iespēja iepazīt tuvo un nezināmo. Lieliska organizācija, gide Elita un busiņa priekšnieks Alvids. PALDIES! Baiba Ķirsone. Prieks, ka viss notiek!

Paldies Diāna !!! 5.09.2022. tieši mūsu 20 gadu pastāvēšanas jubilejā saņēmām ļoti patīkamu ziņu no klientes Diānas:

..vēlos pateikt lielu paldies par Jūsu superigajiem maršrutiem un visa organizāciju. Gidi kolosāli. Informācija neuzbāzīga un interesanta. Apskates objekti pārdomāti un bezgala interesanti visām gaumēm. Autobusi ļoti labi. Divi pēdējie braucieni super. Biju Pakrojas muižā uz ziediem 13. augustā un uz Kalsnavas arboretumu 3. septembrī. Ļoti, ļoti viss patika! Cepuri nost !!! Ir arī iepriekš izmantoti Jūsu pakalpojumi un tie ar fantastiski, žēl, ka neienāca prātā uzreiz rakstīt atsauksmi. Liels, liels paldies par Jūsu darbu! Un uz tikšanos jaunos, citos braucienos! Visiem iesaku! Ar cieņu Diāna. 

Labvakar Skaistajos Skatos!
Pagājusi diennakts kopš atgriezāmies no labestības un jaunu iespaidu pilnā ceļojuma uz Ventspili 21.08.
Turp jādodas vismaz reizi gadā - tas visiem zināms, jo vienmēr mūs sagaidīs kāds pārsteigums, lai arī gaidīts pārsteigums.
Šoreiz  izvēlētā ceļojuma galvenais mērķis bija koncertzāle LATVIJA un LNSO Vasarnīcas piedāvājums ar jauno operdziedātāju Emīlijas D'ANDŽELO kā viesmākslinieci. Tas mudināja noteikti no piedāvājuma neatteikties. Paldies prasmīgajiem Skaisto Skatu cilvēkiem par ļoti labi sastādīto maršrutu un iespēju apmeklēt arī satriecošo Ventspils pilsētas jaunumu VIZIUM centru, kā arī mierīgā solī paklīst pa krastmalu, papriecāties par strūklakām un ne ar ko nesalīdzināmajām ziedu kompozīcijām.
Diena, kas deva gan jaunas zināšanas, gan iespaidus, gan emocijas un arī iepazīšanās - jauka diena, lai arī turpmāk būtu vēlēšanās ceļot kopā ar Skaisto Skatu radošajiem ļaudīm un cilvēkiem, kuri bija ceļotāju grupā. Iespējams, mēs tiksimies atkal.
Īpašs paldies mūsu autobusa šoferītim par atsaucību un par brīnišķīgo autobusu - jaunu, skaistu, rūpīgi koptu, pa kura logiem pavērās tāls un plašs skats visa ceļa garumā.
Uz tikšanos no jauna -
Regīna, ceļoju ar Skaistajiem skatiem ne reizi vien.
 

Gribu pateikt lielo PALDIES par Lietuvas (Venēcija) - ekskursiju 30.-31.07., tas bija vienreizējs baudījums  un ar gidi Daigu var braukt līdz pasaules malai ❤ Ināra

Labdien, Skaistie skati ! Vakar, 24.jūlijā piedalījos jūsu rīkotajā dārzu ceļojumā Smiltenes novadā.
Tas bija brīnišķīgs ! Vissirsnīgākais paldies gidei Intai Kalējai! 
Tik lielā grupā (52 cilvēki) braucu pirmoreiz. Taču tas nebija jūtams, ka ir tik daudz 
cilvēku. Gide Inta visu bija noorganizējusi nevainojami, viss noritēja bez aizķeršanās.
Paldies, Inta, par skaisti pavadīto dienu ! Dace Pomere

Labdien!

Vēlos pateikt paldies par skaisto ekskursiju 16.07.22. uz Rundāles pili un Mazmežotnes muižu. Paldies gidei Līgai par profesionāli un aizraujoši novadīto ekskursiju pa Rundāles pili. Paldies Līgai  par saplānoto dienas gaitu, kas ļāva bez steigas izbaudīt arī burvīgo rožu dārzu. Jauks vakara noslēgums bija arī Mazmežotnes muižas terasē ar burvīgajiem dabas skatiem.

Vēlreiz paldies par saturīgi un relaksējoši pavadīto sestdienu.

Ar cieņu, jūsu pastāvīgā kliente Daiga

Labdien, Skaistie skati!
Milzīgs paldies par 9.07.2022 ekskursiju uz Tukumu un Roju. Daiga Dūniņa ir savā vietā - viss pārdomāts, viņas piedāvātā informācija un ekskursijas piedāvājums tik tiešām bagātina katru braucēju. Un atkal pārliecinājos, ka būt Daigas Dūniņas grupā ir kolosāli, lieliski, jauki. Šādi maršruti ne tikai pilnveido katru cilvēku, bet ļauj atpūsties un iepazīt vietas, kuras līdz šim nav gadījies apmeklēt. Mēs arī turpmāk izvēlēsimies  Daigas vadītās ekskursijas! Daina W

 

Labdien,
nevaru neizteikt jau kārtējo pateicību par Jūsu darbu! Pirmkārt, jau paldies, ka neatcēlāt braucienu kaut vairāk bija bažas, nekā vēlme braukt (man tā bija), taču rezultātā viss izvērtās par atpūtu prātam, baudu acīm un pozitīvu pacilātību sirdī! Neskatoties uz briesmīgajiem notikumiem un draudiem pasaulē, tā bija ļoti laba atpūta un atslodze no prātam neaptveramā un nepieņemamā. Pats brauciens - kā jau ierasts - pārdomāts un ļoti baudāms. Gide Daiga - gidu guru, ja tā var teikt. Šoferītis Jānis - tāpat - autobusu vadītāju guru :). Bija ļoti, ļoti jauki, brīnišķīgi un neaprakstāmi! No visas sirds PALDIES! Un noteikti, ja vien Dievs dos, dosimies ceļojumos ar Jūsu kompāniju arī turpmāk.  
Lai miers virs zemes!
Patiesā cieņā, apbrīnā un pateicībā, Agnese, Amēlija un Artūrs

.. pateikšu lielu paldies par ekskursiju uz Vidzemes pilīm 5.-6.02.2022. - ļoti iespaidīga, jauka un interesanta! Gide Daiga kā jau vienmēr - fantastiska! Tiešām liels paldies! Par visu bija padomāts un ēdināšana ļoti garšīga un sātīga, ar cieņu, Agnese

Skaisties Skati....mēs esam sajūsmā. Bijām Fantastiskā izbraucienā, īstā atvaļinājumā un citā realitātē vienlaikus. 23.-24.06.2021. Līgo Piebalgā. Nekas un nekur neliecināja,ka pasaulē vispār kaut kas nelāgs notiek. Visi sastaptie cilvēki bija priecīgi, laimīgi un līdzsvaroti. Aitu Saimnieki mūs jauki uzņēma un arī gardi pabaroja. Rabarberu rausis bija ekselents, zupa garda, braucam vēl. Vietas bija burvīgas, īpaši Pļavnas, kur Jāņojām un nakšņojām...mmm. tāds miers, līdzsvars un adekvātums, kas nupat jau sāk kļūt par deficītu. Saimnieki jauki,vieta fantastiska un tas skaistums..
Mums vēl īpaši noveicās ar laikapstākļiem, jo naktī nebija Rīgas tveices un pērkoņlietus mūs palutināja. Es gan to nogulēju. Mēs gribētu tur atgriezties.
Ilze Briede, kā jau parasti, mūs uzņēma ļoooti jauki. Baroja ļoooti gardi un bagātīgi. Bijām pie viņas jaunajā mājā pirmo reizi un mums patika pat labāk par iepriekšējo.
Visa programma kopumā bija izdevusies.
Pārlasot sapratu, cik mūs daudz baroja, varbūt tāpēc visi bija tik apmierināti.
ŠOvarēja saukt par gardēžu tūri, jo VISS UN VISUR bija gardi.
Gide bija mūsējā, mums ar Initu arī ļoti patīk braukt un vēl bija ļoooti labs šoferītis, ņemiet viņu vērā!! Paldies par īsiņo atvaļinājumu, kurā bija tik daudz prieka, baudas, gardu vietu un jauku cilvēku. Kad atbraucām mājās,likās ka prom bijām nedēļu vismaz.  Īpašais paldies no Beatrises, jo viņa atpūtās visvairāk - no eksāmeniem, studijām, filmēšanām, cilvēku bariem un pārguruma. Sandra ar laimīgo ģimeni.

Sveicināti “Skaistie skati”. Gribu izteikt pateicību par jauko ekskursiju uz Jaunpiebalgu 19.09.2020. Apmeklējumam bija ieplānotas ļoti interesantas vietas, kas pārsteigumā lika ieplest acis. Konkrēti -  Kupolmāju apmeklējums ar jaukajiem saimniekiem. Nebijām par tādām interesantām celtnēm pat dzirdējuši. Savukārt, Mazvieķu māju saimnieki bija sagatavojuši ļoti garšīgas un neparasti dāsnas pusdienas (nekur citur tā neesam cienāti, pat izslavētās muižās un pilīs). Jēra gaļas zupa bija ļoti garšīga un izceptā plātsmaize lieliska. Arī pārējās apmeklējumā vietās mūsu sagaidītāji bija ļoti atraktīvas personības. Ar cieņu, Dace R.

Labdien! Gribam pateikt paldies par brīnišķīgo ekskursiju uz Piebalgu 19.09. Tā bija jaukām emocijām piesātināta diena.
Un īpašs paldies gidei Līgai par viņas jauko stāstījumu un patīkamo attieksmi pret braucējiem.
Ar cieņu un uz tikšanos, Inta un Harijs.
 

Sveicināti ”Skaistie skati” ! Gribu pateikties par jauki organizēto ceļojumu “uz Balkaniem! Ziemeļlatgales pērles- Viļaka un Balvi 22.-23.08.2020. Balkanu kalni, nepieradinātā vakarēšana Rekovas dzirnavās. Īsts latgaļu ols”. Bija jauki iepazīties ar nekad neredzētām vietām, skatīt lielo vides sakoptību, satikt lieliskos cilvēkus, kuri mūs sagaidīja. Mani personīgi ļoti pārsteidza modernā lauku saimniecība ”Kotiņi”. Priecājos, ka mūsu pašu cilvēkiem ir tik milzīga uzņēmība, prāts  un veiksme vadīt tik milzīgu uzņēmumu, manuprāt, Nekurienes vidū. Interesantas un garšīgas bija vakariņas Rekovas dzirnavās un lielisks koncerts ar lustīgu ansambli.  Izvēlēta viesnīca laba. Gribu izteikt pateicību mūsu gidei Daigai Duniņai par divu dienu ļoti pārdomāto un interesanto programmu. Ar cieņu Dace R.

Labdien!
Vēlos izteikt lielu pateicību gidei Initai par 21.augustā noorganizēto ekskursiju uz Cēsīm! Maršruts bija ļoti rūpīgi pārdomāts, tāpēc vēl jo vairāk interesants gan tiem,kam patīk doties dabā (Cīrulīšu dabas taka!), gan vienkārši pastaigāties pa pilsētu, iepazīstot Cēsu vecpilsētas šarmu. Jūtos lieliski pavadījusi vienu no savāmbeidzamajām atvaļinājumadienām, tāpēc saku lielu paldies gan visai Skaisto Skatu aģentūrai, gan Initai personīgi, gan šoferītim "ar reto vārdu" Jānis (kā mums tika pieteikts ekskursijas sākumā), kas droši un veikli izvizināja mūs visur, kur nepieciešams. Ar sveicienu, Diāna.

 
Labdien! Paldies par skaisto ekskursiju 23.augustā Lubānas pusē (Zāberam 85!)! Paldies gidei Initai par labi saplānoto dienas gaitu,
par viņas aizrautību un degsmi ar kādu viņa centās visu saorganizēt tā, lai mēs vienkārši varētu šo dienu jauki izbaudīt!
Koncerts bija brīnišķīgs! Paldies! Ar cieņu, Daiga
 
Labdien!
Vēlos pateikt paldies par burvīgo ekskursiju 15.augustā uz Jaunpiebalgu!
Tikšanās ar Gunti Gailīti bija neaizmirstams piedzīvojums. Tas pozitīvisms un enerğija, ko viņš sniedz saviem ciemiņiem pietiek ilgam laikam.
Lielu paldies ar jūsu starpniecību vēlos pateikt gidei Līgai par viņas pozitīvo un humora pilno attieksmi visās situācijās.
Īpašs paldies par mums veltīto ērğeļu spēlēšanu Jaunpiebalgas baznīcā un E.Dārziņa "Melanholiskā valša" atskaņošanu kultūras namā.
Paldies arī atsaucīgajam un pozitīvajam šoferītim Mārim. Ļoti labs tandēms.
Vēlreiz paldies par burvīgi pavadīto sestdienu Jaunpiebalgas pusē!
Ar cieņu, jūsu pastāvīgā kliente Daiga.

 

Liels Jums paldies par jauko Sāremā ekskursiju 13.-14.08.20.! Viss bija nevainojami, bagātīgi, interesanti un vienlaikus relaksēti.
Paldies arī mūsu gidei Sandrai! Ingrīda

 

Pateicība par izcili organizētu braucienu uz Līgatni 15.08.2020.
Gribam pateikties par tiešām labi organizētu braucienu uz Līgatni.
Komfortabls autobuss, piemērota jebkuram cilvēkam programma, labs gids Aijas kundze, atsaucīgs un zinošs cilvēks.
Ir vēlēšanās turpināt braucienus ar šo kompāniju, jo jūtos atpūtusies un ar labu omu atgriezusies mājās. 
Lai visiem tā veicas, izvēloties ar kuriem braukt. Paldies. Mārīte.

Labdien,

Vispirms paldies par vakardienas 22.07.ekskursiju, bija super!

Gide Daiga bija sagatavojusi TIIIK interesantu stāstāmo par hernhūtiešiem vai mazajiem brālīšiem, man ļoti patika! :-) Ingēra

 

Paldies par brīnišķīgo ceļojumu uz Hījumā salu 18,19.jūlijā.Viss bija super. Brauciet uz Hījumā, ja vēlaties baudīt dabu, jūru, ja gribat atpūsties no cilvēku pūļiem. Īpašs paldies mūsu gidei Dacei, ļoti inreresanta informācija un raita valoda. Tiešām prieks. Paldies arī ceļabiedriem. Noteikti gribētu braukt Daces pavadībā arī uz Lietuvu. Kristīne un Renāte. 

Vēlos pateikt lielu paldies gidei Sandrai un šoferītim Mārim
par ļoti foršo divu dienu ceļojumu uz Sāremā jūl.2020.
Ceļojums atpūtai, paldies! Ar cieņu,
Dace N.

Labdien!

Gribējām pateikt vissirsnīgāko paldies gidei Dacei par nedēļas nogalē 11.-12.07. izbaudīto ekskursiju uz Kuršu kāpu. Cilvēks ļoti zinoši, gudri un ar labu attieksmi pret braucējiem, dara savu darbu. Paldies par jauko stāstījumu un prieku, ko mums sniedzāt.
Inta un Harijs. 13.07.20

Latgales brauciens 13.-14.06. ANDRUPENE un DAGDA GAIDA GOSTŪS ! Zilupe un PASIENE bija izcils- tik piepildīts ar intersantiem cilvēkiem un skaistām vietām. Paldies Jums! Tādēl ar prieku brauksim vēl! Ingrīda

23.-24.05.2020. Piedruja
Dzīvē ir brīži, kas paceļ un stiprina.  Liek mums aizdomāties par nezūdošajām vērtībām. Par laimi tās vissīkākajās niansēs. Par to, cik skaista ir mūsu mīļā zemīte  un cik stipri, vienkārši, izturīgi un sirdssilti cilvēki mīt tajā..

Paldies jums, "Skaistie skati", par to, ka dodat iespēju mums visu to saskatīt, izjust, pārdomāt un saprast. Par to, ka piepildāt mūsu dzīves ātri skrejošos mirkļus  ar dvēselisku bagātību, prasmi ābeļziedu gaišumā un ziedošo ceriņu skurbumā ielūkoties arī vienam otrā un
pasaulē, kurā dzīvojām.
Īpaši mīļš un sirsnīgs paldies gidei Daigai Dūniņai - fantastiskam cilvēkam ar bagātīgu zināšanu pūru, vienkāršību, sirsnību, tādu klātbūtni, ka tu vienkārši jūties drošībā, pasargāts, uzklausīīts un atbalstīts. Tas dažkārt ir ļoti svarīgi, īpaši, ja esi ceļotājs gados. Lai Jums visiem veiksme, veselība, dzīvesprieks un tādi mirkļi, kas dāvā prieku pat vismazākajās lietās! Lai sasilda droši vien daudzu ceļotāju nepateiktie labie vārdi un gaišās domas!  Aloīda un Anna.
Tikai  aizmirsām piebilst, ka izcils autobuss un ļoti, ļoti jauks, atbalstošs un sirsnīgs šoferītis Mārtiņš. Paldies viņam!

 
2020. Labdien, Maija ! Nu jau visi svētki pagājuši un atkal esam iegājuši ikdienas darba rutīnā. Vēlējos pateikt īpaši lielu paldies par burvīgo Maskavas ceļojumu ! Man un meitai tas bija neaizmirstams piedzīvojums, kas deva gan emocionālu, gan intelektuālu lādiņu visam gadam. Viss bija noorganizēts izcili, Maskavas gids Mihails bija vienkārši fantastisks, īsāk sakot iegūts pa šīm dažām dienām ir daudz. Kad vaicāju meitai, kas viņai bija licies visvērtīgākais - atbilde mani, godīgi sakot pārsteidza, tas esot bijis VDNH. Tā ka liels paldies arī par šo iespēju ! Lai Jums un Jūsu komandai izdodas šajā gadā visu darīt tikpat labi kā līdz šim ! Ar pateicību, Tija

18.11. brauciens uz Kurzemi bija brīnišķīgs. Paldies "Skaistajiem skatiem", īpaša pateicība gidei Daigai Dūniņai. Interesanti, svaigi, pieejami. Var just, ka gidei Latvija ir dziļi sirdī! Lai veicas, jaunus radošus panākumus un pateicīgus klientus. Ar sveicieniem, Ilze

Labdien! Biju dalībniece grupā, kas devās uz Liepāju 2019.g. 10.februārī uz koncertu "Lielajā dzintarā". Gribu pateikt sirsnīgu paldies gan visam ceļošanas organizētāju kolektīvam par atsaucību manam lūgumam, gan grupas vadītājai Intai par profesionalitāti un mierīgumu visa ceļojuma laikā. Neskaitāmas reizes esmu braukusi maršrutu Liepāja- Rīga-Liepāja, bet Intas stāstījumā allaž atradās jauna informācija vai nianse, kas palīdzēja dziļāk iepazīt Liepāju. Pateicos par labi pavadītu dienu! Ar cieņu, Astrīda Štāla (skolotāja no Liepājas)

Labdien. Paldies par jauko ekskursiju uz Maskavu 25.-29.12.2018.. Mēs Maskavā bijām pirmo reizi. Būs ilgi ko atcerēties. Izbaudījām īstu ziemu!!! Skaistās jaungada uguntiņas. Paldies Maijai Freibergai par darbu un pacietību ar mums. Jūsu komandai novēlam Laimīgu ceļojumiem bagātu jauno gadu! Maija un Anita

Labdien, vēlos pateikties mūsu gidei Intai Kalējai par rūpīgi saplānotu un interesantu braucienu 15.12. uz Tallinu! Novēlu Intai un visai Skaisto skatu aģentūrai piecīgus Ziemassvētkus un Laimīgu jauno 2019. gadu! Cieņā, Elīna

Labrīt, „Slaistie skati”! Paldies par lieliski organizēto ekskursiju valsts svētku dienā uz Likteņdārzu. Viesošanās Zelmas maiznīcā,  maizes cepšana un atraktīvie tās saimnieki jauki ievadīja dienas sākumu. Gotiņu konfekšu darbnīcas apmeklējums arī izvērtās ļoti azartisks un interesants. Likteņdārzs tika izstaigāts jūsu izcilās gides Daigas vadībā. Nelielais koncerts Likteņdārzā ar himnas dziedāšanu, aizdegtajiem ugunskuriem un ceļojuma noslēgums  organizētajās svētku pusdienās ar ‘Skaistie Skati'  pārsteigumu - šampanieša glāzi, bija ļoti aizkustinošs un skaists. Paldies par svētkiem! Dace 

Labrīt! Paldies par skaisto braucienu 4.novembrī uz "Goru". Interesants un zinošs grupas vadītājas Daigas stāstījums. Labs šoferis, labs buss, labiem cilvēkiem labs laiks un izcilais koncerts. Brīnišķigi. Paldies. Lai izdodas arī turpmāk. Labu garastāvokli un radošus darbus. Braukšu arī turpmāk. Ar cieņu Ingrida M.

Labrīt! Vēlos no sirds pateikties “Skaistajiem skatiem” un grupas vadītājai Intai Benzei par lieliski organizēto 20.-21. oktobra braucienu uz Igauniju. Pārdomāta programma, ļoti zinoša, erudīta un jauka gide, kopumā - brīnišķīgi! Priecājos, ka “Skaistie skati” daudzu gadu garumā notur kvalitātes latiņu augstā līmenī. Paldies! Tā turpināt!
Ar cieņu, Dace un Jānis

Labdien! Vēlamies pateikties Jums par brīnišķīgo ekskursiju uz Nīdu, Palangu 21.07.-22.07.2018. - gan par pārdomāto maršrutu, gan mājīgu viesnīcu un garšīgām brokastīm, gan par kuģīti un  jūras muzeju (kā pasakā), gan par profesionālo gida darbu - stāstījums bija interesants, aizraujošs, sajūta, ka tagad zinam par Lietuvu daudz vairāk! Paldies Dacei!
Īpaši vēlamies pateikt Lielo paldies gidei Dacei par spējām ātri, operatīvi un mierīgi nokārtot visas nebūšanas, kas var gadīties brauciena laikā! Tikai strādājot komandā, aģentūras darbinieki spēj  balstīt kolēģi tālumā! Dacīte ir profesionālis ar Lielo burtu! Radošu un veiksmīgu darbu vēlam arī turpmāk visasm aģentūras kolektīvam. Noteikti tiksimies ekskursijās, kur vēl nebijām! Ar cieņu, Elita, Svetlana.

Labdien, Skaistie skati!
Paldies Jums par ekskursijām!
Braucu ar Jums jau 10 gadus. Vienmēr viss ir izcili organizēts, pārdomāts; jaukie, zinošie gidi, profesionālie šoferi. Šovasar braucu divas reizes: 07.07.- uz Tallinu un 15.07.- uz Kurzemes mozaīku. Par abiem braucieniem ir ļoti labas atmiņas.
Paldies Jūsu komandai! Jūs esiet vislabākie! Marianna

Sirsnīgs paldies no koknesiešiem Aijas un Ulda par neaizmirstamo, ļoti pārdomāti organizēto ekskursiju 22.-24.06.2018. Daigas (arī koknesiete) vadībā.. Visjaukākais bija vakars Vitebskas Amatu mājā. Par to visam viņu kolektīvam, kā arī ļoti sirsnīgajai gidei Klārai vārdos neizsakāms Paldies. Arī pēc piedalīšanās trešajā jūsu aģentūras organizētajā ekskursijā ceram vēl kādu reizi izmantot tādu iespēju. Vēlam veiksmi visam jūsu jaukajam kolektīvam!

Liels paldies par burvīgo ekskursijas dienu /1.05. Līgatne/, ļoti patika. Noteikti izmantošu vēl Jùsu uzņēmuma ekskursijas rīkotos braucienus. Ar cieņu, Daiga

Vislabākās atsauksmes un sirsnīgākie paldies par ceļojumu uz Aglonu šajās Lieldienās! Programma bija bagāta, izsmeļoša, interesanta, un varēja izbaudīt katru tās minūti. Un mūsu gide Daiga - perfekta. Zina tik daudz informācijas visās niansēs un rūpējas, lai viss būtu labi. Novēlu Skaisto skatu aģentūrai tikpat veiksmīgu un pozitīvu darbību arī turpmāk! Liels jo liels paldies! Ar cieņu, Ineta

Paldies par saturīgo ekskursiju 24.02.2018., īpaši Valkā un Jercēnmuiža. Mēs, latvieši, esam lieli malači - vēlreiz pārliecinājos, ka godā turam savu vēsturi. Pārsteigta biju par kaimiņiem igauņiem. Īpašs paldies Daigai - viņa pēc mūsu lūguma vairāk parādīja Valgu. Ar to mans ceļotprieks ir tikai pieaudzis. Līga

Mana vislielākā pateicība Jums par 15.jūlija ceļojumu uz Kuldīgu un Jūrkalni /gide Inta Jansone. Mazmeita Glorija saka "paldies" un ir ļoti sajūsmināta par jauko ceļojumu, un šodien man rāda bildes un uzņemtos VIDEO. Paldies liels. Veiksmi, saulīti un dzīvesprieku Jums visiem, pateicībā, Renāte Miķelsone.

Labdien! Vislielākais paldies par brīnišķīgo ekskursiju uz Baltkrieviju 06.-09.jūlijā! Gribu pateikt vissirsnīgāko paldies mūsu grupas vadītājai Daigai par viņas zināšanām, interesanto stāstījumu un sirsnīgo attieksmi pret visiem klātesošajiem, transporta pakalpojumi izcili (komfortabls autobuss un īsti profesionāli šoferi Igors un Sergejs), arī vietēja  gide Jeļena bija uzdevumu augstumos, naktsmītne pilsētas centrā, brokastis, pusdienas garšīgas! Brauciens ļoti patika. Maršruta plānojums ir  pārdomāts, iespaidu daudz. Braucu ar Skatiem jau vairākus gadus un neesmu vīlusies. Vēlreiz paldies un lai Jums veicas! Ar cieņu, Svetlana

Labdien! Gribu pateikties Jums par brīnišķīgo ekskursiju uz Kolku 1.jūlijā - gan par pārdomāto maršrutu, gan (un it īpaši) par profesionālo gida darbu - stāstījums bija interesants, aizraujošs, ne par daudz, ne par maz. Paldies Anitai Saulītei! Izklaides pasākums "Dieniņās" un degustācija - kā fantastisks dienas noslēgums. Lai gan nekad neesmu piedzīvojusi vilšanos "Skaisto Skatu" braucienos, šis bija patiesi labs, izzinošs, iepriecinošs. Un pat nelāgiem laika apstākļiem nav iespējams sabojāt ko tik jauku! Patiess prieks būt Jūsu klientam! Ar cieņu, Indra Poškusa ar ģimeni.

Labdien! Vēlos pateikties "Skaistajiem skatiem" par jauko un veiksmīgi organizēto ekskursiju uz Sāremā š.g. 24.-25.jūnijā!
Sajutāmies aprūpēti gan no ekskursijas vadītājas Sandras puses, gan no šofera puses! Lai jauka vasara! Ar cieņu, Sniķeru ģimene!

Paldies par jauko ekskursiju Dobeles ceriņu svētki un Pokainu mežs  28.05.2017. Kolosāls baudījums, informācija un pozitīvas emocijas, baudot skaisto dabu. Paldies erudītajai gidei Intai Jansonei Pokainu meža stāstos!! Autobusa vadītājam Ivaram paldies par korektu un precīzu mūsu vizināšanu. Jauku un radošu vasaru visam jaukam kolektīvam Skaistos skatos! Elita, Svetlana

Sirsnīgs paldies par ekskursiju uz Tartu!
Viss bija visaugstākajā līmenī, visi mūsu darbinieki ir sajūsmā par šo braucienu. Nododiet, lūdzu, gidēm Ilzei un Līgai, kā arī šoferim Helmutam vissirsnīgāko paldies no mūsu kolektīva! Gidu stāsti bija ārkārtīgi interesanti un katrs no mums tajos varēja smelties kaut ko sev. Nākamreiz mēs noteikti atkal izmantosim Jūsu firmas pakalpojumus! Lai Jums jauka diena! Inese V.

Paldies Skaistajiem skatiem par vienreizēji harmonisku un garīgi piepildītu ceļojumu uz Medžugorji (28.04.-07.05.2017.), par sirsnīgu un profesionālu grupas vadītāja Alfa attieksmi visa brauciena laikā, par vieglumu un mieru, kas mūs pārņēma un pavadīja visas 10 dienas! Ļoti pozitīvs, nosvērts cilvēks ar stabilu vērtību sistēmu, fenomenālu atmiņu un stāstnieka talantu – „pareizu stāstu” ikvienā situācijā. Patiess prieks, ka milzīgā pieredze nav pārklājusies ar rutīnu. Paldies labestīgajam šoferītim Andrim par līganu stūrēšanu un lipīgajiem smiekliem! Kā viņš rūpējas par saviem sniegbaltajiem krekliem! Un, vispār, mums bija lieliska grupa! Daudz skaistu skatu un neaizmirstamu ceļojumu ikvienam no mums! Ar cieņu, Anita K.

Labrīt, gribu pateikt paldies par E.Bolkvadzes koncertu Liepājā 15.04. Man bija tik fantastiska vieta! Es tik labi varēju redzēt pianistes rokas. Brīžiem pat nesapratu – skaņa ir, pirksti kustas tik ātri, ka to pat nevar ar aci uzķert. Tas bija brīnumaini! Paldies! Man ļoti patika! Ingēra

Paldies par fantastiski jauko ekskursiju uz Ķemeru Lielo tīreli, Kaņiera ezeru un Engures ezeru 09.04.2017. Kolosāls baudījums, informācija un pozitīvas emocijas, baudot putnu dziesmas, kā arī viņus vērojot. Burvīgas pavasara sajūtas pie jūras. Paldies erudītajai gidei Anitai Saulītei! Un kas būtu ekskursija bez Dzintara asprātīgā humora! Mīļš paldies! Iveta un Daiga

Paldies Intai par saturīgo ekskursiju  pa vēstures takām Kurzemē 2.04.2017.! Līga Siguldā

Labdien! Liels paldies par skaisti organizēto ekskursiju uz Tartu - Nacionālo muzeju 30.10. Paldies gidēm kuras lieliski vadīja ekskursiju. Ar cieņu, Dzintra

Labrīt, paldies gidei Intai Ķikurei un Jūsu firmai par fantastisko ekskursiju uz Zvārdi 1.10.2016. Reāli piesātināta diena un pozitīvas emocijas. Kaut vairāk tik pārdomātas un interesantas ekskursijas. --
Ar cieņu, Baiba

Labdien! A/s Siguldas CMAS kolektīvs saka lielu paldies Skaisto skatu aģentūrai par pārdomāti noorganizēto braucienu pa Dienvidigauniju. Paldies mūsu gidei Intai Benzei par profesionalitāti un lielisko stāstījumu un šoferim Dzintaram par humora dzirksti brauciena laikā! Divas dienas pavadījām jaukā atmosfērā, fantastiski atpūtāmies un guvām daudz pozitīvu emociju. Visi esam ļoti apmierināti. Paldies

Labdien! 20.-21.augustā piedalījāmies ekskursijā uz Sāremā. Liels paldies zinošajai gidei Sandrai par interesanto stāstījumu un rūpēm par mums. Šodien kavējamies jaukās atmiņās un plānojam nākošos braucienus. Lolita un Marija

Vislielākais paldies par brīnišķīgo ekskursiju uz Baltkrieviju 23.-25.jūnijā! Gide Daiga - zinoša, rūpīga, šoferīši - vislabākie! Par Baltkrieviju daudz vielas pārdomām un prieks, ka bija jāmaina savi priekšstati uz labo pusi. Arī vietējie gidi bija uzdevumu augstumos. Braucu ar Skatiem jau vairākus gadus un neesmu vīlusies. Turiet savu latiņu augstu arī uz priekšu! Māra

Sveicināti, liels, liels paldies par 26.06. ekskursiju uz Ķemeriem - tā bija vienreizēja, nesteidzīga pastaiga un dabas baudīšana kopā! Paldies maršruta izstrādātājiem. Tā turpināt. Baiba

Mēs, koknesieši Aija un Uldis, joprojām dzīvojam jaukās Sāremā ekskursijas iespaidos. Liels paldies ļoti cienījamai gidei Sandrai par profesionāli novadīto divu dienu ekskursiju, kā arī godājamam šoferītim Dzintaram par iejūtīgo un humora pilno attieksmi pret mums - tik dažādajiem ekskursijas dalībniekiem.
Jūsu organizētajos braucienos iesakām piedalīties arī saviem radiem un paziņām. Ar devīzi "turpmāk vēl" un visa laba vēlējumiem, Uldis un Aija (ekskursiju organizētāja un vadītāja ar vismaz 30 gadu pieredzi). 

Labdien! Baibas piecnieks (tā mūs nodēvēja grupas vadītāja Anita) grib pateikties par braucienu uz "Satiksmes pilsētiņu" 12. jūnijā. Mēs ar mazbērniem pirmo reizi braucām grupas ekskursijā ar autobusu. Mums ļoti patika. Pārdomāts un bērniem piemērots maršruts - brauciens līdz Igaunijai ar pauzi Valmierā nenogurdināja bērnus, apskates objekti  netālu viens no otra, atsaucīgi instruktori, zinoši vietējie gidi, it īpaši mums patika igauņu puisis, kurš ekskursiju Poķu zemē vadīja latviešu valodā. Paldies par stāstījumu! Satiksmes pilsētiņā mūsu jaunatnei  likās, ka laika par maz, lai piepildītu visas vēlmes... Bet galvenais emocijas, to nevar aprakstīt!!! Mums bija jauka grupa, bērni ātri iepazinās, lieliski komunicēja, malā stāvētāju nebija. Atgriežoties jau Rīgā, mūsu jaunākais ekskursants (nepilni 5 gadi) teica - ".... tie visi ir mani draugi uz mūžu".  Paldies grupas vadītājai un šoferītim! Brauciens bija lielisks!

No sirds priecājos par visām Jūsu organizētajām ekskursijām, kurās esmu braukusi. Pagājušajā gadā biju kopā ar Jums Ventspilī, Liepājā, Klaipēdā un Kuršu kāpā, bet šogad biju Tartu un Munameģī un nupat nesen 30.04. Kuldīgā, Alsungā un Jūrkalnē. Viss - gan izvēlētie apskates objekti, gan gidu stāstījumi, gan šoferīšu darbs ir nevainojami. Arī šoreiz, kad braucām uz Kuldīgu, Alsungu un Jūrkalni, no visas sirds gribu pateikties jaukajai, ļoti zinošajai gidei Dacei un šoferim Gatim. No visas sirds paldies. Lai arī es dzīvoju patālu no Rīgas - Jēkabpils novadā, esmu nolēmusi ar Jūsu Skaistajiem skatiem aizbraukt vēl ekskursijā 28.maijā uz Dobeli ceriņziedu laikā un uz Līvbērzes "Pikšām". Vanda

Paldies par jauko ekskursiju uz Aglonu un Preiļiem, 01.05.2016. Īpašs paldies gidei Daigai, par interesanto stāstījumu, paldies šoferītim par patīkamo braucienu, paldies Maizes muzeja kolektīvam un Vijas vedeklai par jauko ciemiņu uzņemšanu. Visiem iesaku izbaudīt šo ekskursijas maršrutu. Noteikti izmantosim vēl kādu no Jūsu ekskursijām. Ar cieņu, Inta un Harijs.

Labdien! Mīļš paldies par brīnišķīgo ekskursiju 01.05.2016. "Dabas maršruts. Mēmeles krasti Latvijā un Lietuvā." Par profesionālo ekskursijas vadīšanu īpašs paldies Anitai! Sezonu esam atklājušas! Jauku un radošu darbu visam nelielam, bet jaukam aģentūras kolektīvam! Ar cieņu, Elita, Svetlana

Paldies par patīkamo braucienu pa Mēmeles krastiem 1.05.2016.! Ļoti labi izplānots maršruts, labs gides Anitas pavadījums.

Liels paldies par ekskursiju 16.04.2016. – lai arī laiks dienas pirmajā pusē drusku niķojās – gan gides darbs, gan pats maršruts to kompensēja! Par šoferiem arī varam teikt tikai to labāko.
Liels paldies Jums personīgi, Inta, un Skaistiem Skatiem kopumā  un Daigai – īpašs sveiciens no Aldara ekskursantiem! Būtu grēks nepieminēt arī pikniku, viss bija ārkārtīgi garšīgi un daudz, daudz; tur tiešām vajadzēja ieplānot kādu futbola maču, lai var paskriet un tad atkal ēst. Tad jau atkal līdz rudenim! Lolita

Labvakar! 9.-10.04. Nemunas delta. Spirgtais pavasara vējš un saule, putnu daudzbalsīgais koris un pavasara pirmo ziedu krāsas - tā bija fantastiska atpūta, piedzīvojums, iespaidi, līdzsvars un miers, ko meklējam dabā. Paldies. Cieņā INTA

...PALDIES...13.02.2016  brauciena uz Liepājas Dzintaru organizētājiem, vadītājai un šoferītim - komfortabli, sakārtoti, zinoši...   Sveicieni---ILZE un RIHARDS

Paldies par burvīgi skaisto "Skaisto skatu" organizēto ekskursiju 14.februārī uz Munameģi un Tartu! Paldies idei Intai Benzei par ļoti plašu, interesantu un skaistu stāstījumu visā ceļa garumā! Paldies šoferītim Guntaram! Jūsu aģentūras organizētajās ekskursijās braucu jau 4 reizes un vienmēr esmu ar tām ļoti apmierināta - tās ir ļoti saturīgas, pārdomātas un interesantas. Ar cieņu - Vanda

Liels paldies Jums par brauciena organizēšanu 23.01.! Ļoti saturīgs un pārdomāts maršruts, katrā vietā savs stāsts un burvība!
Noteikti nododiet paldies mūsu lieliskajiem - gidei Daigai un šoferītim Mārim! Visi esam ļoti apmierināti un noteikti vēlēsimies vēl kādu reizi ar Jums sadarboties! Ar cieņu, Swedbank Uzņēmumu klientu konsultantu komanda.

Labdien! Jums raksta vecmāmiņa, kura vakar, 27 decembrī kopā ar 4 mazbērniem bija ekskursijā uz delfīnu šovu Klaipēdā. Sirsnīgs paldies ekskursijas gidei Anitai par interesanto stāstījumu visas dienas garumā arī par vietām, kurām braucām cauri.. Smaida

Labdien, paldies par skaisto braucienu Ziemassvētkos uz Viļņu un Traķiem. Viss bija lieliski noorganizēts, ļoti laba bija grupas vadītāja Daiga, man viss patika. Biruta

Labvakar Skaistie skati! Jūsu organizētajās ekskursijās šovasar braucu divas reizes - 28.jūnijā uz Ventspili un 19.septembrī uz Liepāju. Par abiem braucieniem esmu ļoti, ļoti apmierināta un tagad garajos, tumšajos rudens vakaros par abiem braucieniem ir saglabājušās vismīļākās, vissiltākās un visgaišākās atmiņas... Vanda

Paldies gidei Daigai Dūniņai par ļoti skaistu dienu 18.novembrī. Diena bija tik līdzsvaroti saplānota - garīgais sākums klosterī, jautras dejas un lustes Baltaines Radošajā mājā un patriotiskas noskaņas Likteņdārzā, lepnums par amatniekiem kā Inese Kāpiņa, kas nebēg prom, bet ekonomiski cīnās par dzīvi, šeit, Latvijā; bijām garšīgi paēdināti un droši piegādāti (paldies šoferim Dzintaram).
Veiksmīgu dienu! Sņežanna

Paldies Jums - Skaisto skatu aģentūrai par brīnišķīgo ekskursiju 19.septembrī uz Liepāju! Paldies gidei Intai Kalējai par ļoti izsmeļošu un labu stāstījumu, paldies par viņas kompetenci, zināšanām, sirsnību! Paldies arī jaukajam, laipnajam šoferim Gatim! Jūsu organizētajās ekskursijās braucu otru reizi - gan 19.septembrī uz Liepāju, gan 28.jūnijā uz Ventspili, un tās man abas ļoti, ļoti patika! Sirsnīgs paldies! Domāju arī turpmāk piedalīties Jūsu organizētajās ekskursijās. Visu labu Jums vēlot - Vanda.

Nupat devos ceļojumā uz Alūksni un Pļaujas svētkiem Otes dzirnavās 12.09. Par jauku un izzinošu ekskursiju gādāja gide Ināriņa, bet drošu braucienu nodrošināja šoferītis Dzintars. Sajūtas brīnišķīgas! Paldies par gādīgo un smalkjūtīgo attieksmi! Paldies par iespēju redzēt un dzirdēt tik daudz par Alūksni, Dabas muzejā apbrīnot iežu kolekciju, baudīt vieglo slīdējumu ar plostu pa ezeru, klausīties akardeonista skanīgajā balsī un samtainās instrumenta skaņās. Tas viss tika saņemts ar profesionālu dāsnumu un precizitāti. Rīgā atgriezāmies noteiktajā laikā un priecīgi, ka "SKAISTO SKATU" komanda prot savu darbu. Sirsnīgs paldies! Ērika

Vēlējāmies pateikt PALDIES par skaisti pavadīto dienu jūsu piedāvātajā braucienā 5.09. uz Likteņdārzu! Atsevišķs PALDIES jaukajai gidei Daigai par interesanto stāstījumu, šoferītim par atsaucību.
PALDIES par labiem laika apstākļiem (laikam kaut kur sarunātiem) ekskursijas laikā, kas no rīta izskatījās tik drūmi...
Un vēl... atsevišķi gribētos pieminēt pastaigu pa Likteņdārzu, kad atkal sāka savilkties tumši zilie mākoņi ar zibeņiem un pērkonu, bet lietu tā arī nedabūjām... un to visu redzot un izjūtot tā vien gribējās dziedāt Saule, Pērkons, Daugava. Lai jums veicas! Ar cieņu, Daina, Pēteris, Inta, Ojārs.

Labdien! 22.-23. augusts, 2015., Sāremā. Vēlamies izteikt sirsnīgu paldies Skaisto skatu aģentūras komandai - grupas vadītājai Sandrai un autobusa vadītājam Dzintaram par lieliski paveikto darbu,- par labo ceļojuma organizāciju un jauko atmosfēru. Paldies par brīnišķīgo vasaras izskaņu. Ceļotājas Ineta un Inese.

Šovakar 23.08. atgriezāmies no viena burvīga ceļojuma pa Saremas salu. Gribam pateikt vislieiāko paldies Jūsu burvīgai grupas vadītājai Sandrai un šoferītim Dzintaram. Tik saprotošus un iecietīgus cilvēkus grūti sastapt, ceļotāji no Lapmežciema Rita Ilga Anita

Labdien! Paldies Jums Skaistie Skati par brīnišķīgi pavadītajām brīvdienām Anīkšķos 2015.gada 15. un 16.augustā! Ļoti labi organizēta ekskursija, viss ir pārdomāts, sastādīts interesants maršruts, gide Daiga ir brīnišķīga, transporta pakalpojumi izcili (komfortabls autobuss un īsts profesionāls šoferis Sergejs), naktsmītne mājīga, brokastis garšīgas! Brauciens ļoti patika gan pieaugušajiem, gan bērnam! Uzzinājām daudz jauna un redzējām patiešam skaistos skatus! Jeļena, Maksims un Viktorija.

Labdien! 28.07. mēs ar dēlu braucām ekskursijā uz Klaipēdas delfināriju un Dinozauru parku. Ļoti labi organizēta ekskursija, zinoša un atsaucīga gide Dace, brauciens bija ļoti pārdomāts. Paldies par jauko un izdevušos dienu! Ražīgu vasaru vēlot, Ineta un Linards P.S. Skatīsimies, ko varam ieplānot skolēnu brīvlaikā oktobrī!:)

Mīļš paldies Jūsu ceļojumu aģentūrai un gidei Ilzei par jauko Delfīnu un Dino ceļojumu š.g. 21.jūlijā! Uz sadarbību citreiz! Ar cieņu, Līga un Krišjānis

Sveicināti! Gribēju pateikt lielu paldies par skaisto Vīlandes ekskursiju sestdien, 11.07.! Tiešām ļoti pārdomāts un skaists maršruts, kas tika izbaudīts uz pilnu klapi! :)
Paldies jums! Izveidoju arī nelielu rakstu savā blogā, lai arī citi var novērtēt šo skaistumu - http://www.artasplace.com/2015/07/ielikt-vasaru-kabata.html. Ar cieņu, Arta Prokofjeva

Labdien, Skaisto skatu aģentūra! 28.jūnijā pirmo reizi braucu Jūsu organizētajā ekskursijā uz Ventspili. Ventspilī biju pirmo reizi un ar braucienu esmu ļoti, ļoti apmierināta. Vanda

Paldies par Jāņiem Mazajā Lietuvā! Bija brīnišķīgi, neskatoties uz reizēm lietu, reizēm vēju un reizēm lielajiem viļņiem! Paldies gidei Anitai! Uzzināju lietas, par kurām nebija ne jausmas. Liels paldies jau par otrajiem Jāņiem kopā ar Skaistajiem skatiem! Māra

Labdien! Vēlamies pateikt lielu paldies ekskursijas vadītājai Kalējas kundzei, kas mūs 13. jūnijā pavadīja uz Liepāju. Tas bij ļoti skaists brauciens, pat dzeju klausījāmies, vispār mīļš paldies viņai, kā arī šoferītim Mārim!!! Lilija

Sirsnīgs paldies par jaukajām brīvdienām Latgalē 13.-14.06. Leļļu galerija ir vienreizēja, Maizes muzeju ar piedevās esošo šmakovku un gardajām pusdienām gribas vest uz Rīgu, bet Kristus Karaļa kalns nevienu nevar atstāt vienaldzīgu. Arī nākošā diena bija piedzīvojumiem bagāta, jo Piedrujā gribējās nosūtīt sveicienu biedram Lukašenko, bet Krāslava vienkārši fascinē ar savu skaistumu, tīrību un laipnajiem cilvēkiem. Bazilikas apmeklējums ir bez komentāriem, jo šis Baltais nams runā pats par sevi. Maršruta plānojums ir ideāls, iespaidu daudz. Tā turpināt !!! Gribam pateikt vissirsnīgāko paldies mūsu grupas vadītājai Daigai par viņas zināšanām, interesanto stāstījumu un sirsnīgo attieksmi pret visiem klātesošajiem, patiesā cieņā, Dzintra un Maruta.

Labdien! Milzīgs paldies Skaisto skatu aģentūrai par brīnišķīgi noorganizēto ekskursiju uz Kuršu kāpu 06.- 07. jūnijā. Īpašs paldies jaukajai gidei Anitai par izsmeļosiem un interesantiem stāstījumiem ceļojuma laikā, ekskursijām un nenogurstošo entuziasmu, sirsnību un labvēlību, kas nāca no viņas puses. Lai Jums veicas! Arī turpmāk  ar prieku izmantosim Jūsu aģentūras piedāvājumus.
Ar cieņu, Elita un Svetlana

Ļ.cien. Inta Kalējas k-dze! Latvijas Multiplās sklerozes asociācijas cilvēki ar MS, sevišķi tie kas piedalījās divu dienu ekskursijā 30.-31.05. uz Piebalgu, Vecpiebalgu esam ļoti pateicīgi par visu to jauko, skaisto ko mēs šo divu dienu laikā ieguvām, redzējām, sajutām! Vislielākais paldies jaukajai mūsu ekskursijas vadītājai LĪGAI arī autobusa vadītājam Gatim, par sapratni, par stāstījumiem, skaistajiem dzejoļiem, par tiem skaistajiem skatiem kurus mēs redzējām. Mēs tikām pievesti pie visneiedomājamākajām vietām, kur droši vien var piekļūt tikai veseli cilvēki, bet mēs visur tur bijām! Kaut būtu vairāk tādu cilvēku kā Līga un Gatis! Paldies no visas sirds! Piebalgas apceļotājas Ingrīda, Ivita un Skaidrīte 

Sveicināti, Savas iegūtās, sakrātās zināšanas Inta (Inta Kalēja), tik vienkārši, sirsnīgi un labvēlīgi atdeva mums - visa brauciena pavadītajā laikā. Un mēs ņēmām pretī - visu, ko viņa sniedza, gan smaidu, gan stāstu, gan dziedāšanas prasmi. Bezgalīgā cieņā un pateicībā. Politiski represēto pulciņš. Uz tikšanos. Laimdota

Cēsu koncertzāles Vecgada programma 28.12. bija fantastiska! Paldies par iespēju apmeklēt! Juris

Liels paldies par braucienu 25.12. uz GORU! Es un manas ceļojuma partneres bija ļoti apmierinātas, lai neteiktu vairāk. Latvieša dabā jau nav skaļi jūsmot. Kas var būt labāks par šo! Brauciens ar Mercedes uz Rēzekni. Pusdienas pēc pasūtījuma un lieliskā zāles akustika.. (Nākošajā dienā biju uz koncertu Ķīpsalas hallē un man kļuva žēl rīdzinieku). Gidīte Līga un šoferis Dzintars kā savi cilvēki. Baiba

Labdien. Gribu pateikties gidei Aivai un šoferītim par lielisko ekskursiju uz Rūķu ciemu Mōnistē. Lai arī laiks mūs nelutināja, diena pagāja interesanti, garšīgi, skanoši un priecīgi. Lieliski noderēja, ka mūsu gidīte pārzināja igauņu valodu un mēs visu sapratām, un visās darbībās varējām piedalīties! Jau tagad domāju, ka drīz ceļošu ar Jūsu kompāniju vēlreiz. Pati esmu "Rūķīšu"mājas saimniece un nodarbojos ar pirts-viesu nama saimnieces pienākumu veikšanu. Brauciens mani iedvesmoja jaunām idejām! Dina

Paldies gidei Intai Benzei, šoferītim un Rotko centra gidam! 13.09. Brauciens bija lielisks, jo profesionāli perfekti noorganizēts, viss, ko redzējām bija interesanti, laiks brīnišķīgs, pilsēta un cietoksnis sakopti, grupa jauka utt. Novēlam nākamajai grupai - oktobrī - visu to pašu! Sestdien, 13. sept. piedalījāmies ekskursijā uz D.-Igauniju, Mulgimaa. Gribam izteikt savu atzinību grupas gidei Intai Kalējai. Īstais cilvēks īstajā vietā rada īstu prieku apkārt esošajos. Ar cieņu - Ingrida un Jānis Freibergi.

Paldies par lieliski saplānoto, saturā bagāto ekskursiju 30.-31.08. Liepāja, Uguns nakts. Gides ANITAS  plaši zinošais stāstījums (labskanīgā latviešu valodā) mums ik brīdi sniedza jaunu, interesantu informāciju par aplūkojamām vietām, norisēm tālā pagātnē, to saistību ar šodienas dzīvi. Bet tos, kam nāksies ceļot ar šoferi MĀRCI - var tikai apskaust, jo viņam piemīt izcila autovadītāja ceļa situācijas un pasažieru simbiozes izpratne. Lai arī turpmāk veicas Skaisto skatu aģentūrai veiksmīgi  plānot interesantus maršrutus, lai izturība, pacietība un labestība turpina mājot gidē ANITĀ un šoferī MĀRCĪ! Elizabete un Ināra.

Labdien! Paldies SKAISTO SKATU aģentūrai par sagatavoto maršrutu, par ieinteresētību mūsu vēlmēs un laipnību. Novēlam Jums atklāt daudzus skaistus maršrutus, iegūt daudz patstāvīgus klientus un veiksmi turpmāk! Par jauko atpūtu Sāremas salā paldies Jums saka Ikšķiles sieviešu vokālais ansamblis NONA un vadītājs Juris Kļaviņš.Ar cieņu Irēna.

Sveicināti! Paldies par jauko ceļojumu 24. augustā uz Tartu Zinātnes centru AHHAA. Prieks, ka gide Inta Kalēja un autobusa vadītājs Dzintars ir sava aroda veicēji ar lielo burtu. Aija, Artis

Labdien! Izsakām  pateicību Jūsu tūrisma firmai par ļoti labi noorganizēto ekskursiju uz Hījumā š.g. 9. un 10. augustā, jo  īpašs paldies gidei Anitai Saulītei par sevišķi  plašo informāciju, ko sniedza visa ceļojuma laikā. Un protams paldies autobusa vadītājam Jurim. Jūsu tūrisma firmas pakalpojumus izmantojām ne pirmo reizi. Un tāpēc droši varam teikt - CEĻOJAM AR PRIEKU! Ar cieņu Baiba un Ozols

Š.g. 9.-10.augustā bijām brīnišķīgā ekskursijā uz Hijumā salu Igaunijā, kuru vadīja ļoti zinoša, profesionāla un erudīta gide Anita. Paldies jaukajai gidei un korektajam šoferim - kopā ar viņiem labprāt ceļotu atkal. Ina un Andris.

Gribu pateikties gidei Ilzei Dancigerei par jauki novadīto ekskursiju uz Palangu un Kuršu kāpām 26.-27.07.2014. Novēlu Jums izturību un veselību! Ar cieņu, Ināra

Labdien! š.g. 2.-3 augustam biju Jūsu organizētajā 2 dienu braucienā uz Ventspils svētkiem un tās apkārtni. Es izteikšu savas un arī pārējo domas, ka tas bija brīnišķīgs visā - vispirms jau izcila gide - Intas kundze, brīnišķigs šoferitis, autobusiņš un programma un protams ļaudis, kas mūs visur sagaidīja un vadīja savas puses jaukumos. Liels paldies visiem, pateicībā, Mārīte T.

Labdien! Liels paldies par Jāņiem Sāremā! Brīnišķīga ekskursija vislabākās gides - Intas Ķikures vadībā. Pateicīgā ekskursante, kura brauca ar jūsu aģentūru pirmo reizi, Māra

Bija skaists brauciens 2d. (Lieldienās uz Lietuvu - Nemunu). Paldies Intai Kalējas kundzei par bagātīgo informāciju un neviltotām rūpēm par katru ceļotāju. Irena

Labrīt! Nevaru noturēt pie sevis to pozitīvo emocīju jūru, kas saistās ar brīnišķīgo braucienu 12.aprīlī uz Tallinu - KUMU un ekskursiju pa pilsētu.
Gribas vēlreiz pateikties mūsu šarmantajai, smalkjūtīgajai un lieliskajai organizatorei Intai Benzei, kas savā stāstījumā prata apvienot mākslu, iepirkšanās vēlmi, SKAISTOS SKATUS, vēstures faktus, ēšanu un visu citu, kas ceļotājam svarīgs. "Mersītis" bija omulīgs, tā vadītāji šarmanti kungi. Ko vēl gribēt? Vēl kādu braucienu ar "Skaistajiem skatiem". Paldies! Ilze K.

Labdien! Paldies par jauko braucienu Sveču dienā pie sniegavīriem, rūķīšiem un uz skaisto Rundāli! Jauks tūrisma gada iesākums! Vēlētos kādu maršrutu uz Tērveti, kurai būtu veltīta VISA diena - ar "Sprīdīšu" mājām, ar Dabas parku, ar Tērvetes alu un zirgiem, ar pakalniem un vīnu pie Zihmaņa kunga. Veiksmīgu sezonu vēl Antra Ķ., pastāvīgā braucēja

Labdien, "Skaistie skati", Jaunajā gadā! Liels paldies par Jūsu veikumu 2013.gadā. Brauciens 30.decembrī uz Liepāju ar izrādi "Piafa" bija izcili labs. Paldies! Lai Jaunais gads Jums dod jaunas radošas ieceres un spožus panākumus! Ar cieņu, Maija Martinsone

Izmantojot Jūsu piedāvājumu, 2013.gada 16.-17.novembrī devos divu dienu ceļojumā uz Druskininkiem, Traķiem un Viļņu. 
Par šo iespēju baudīt kaimiņvalsts ievērojamākās vietas esmu aģentūrai pateicīga, bet sevišķi gribētos uzteikt mūsu gides Anitas darbošanos. Tik zinošu, atsaucīgu, interesantu un visnotaļ savu darbu mīlošu cilvēku reti kad ceļojumos izdodas sastapt. Anitas kundzes stāstītais  ieinteresē ikvienu un apskates objekti iegulst atmiņā uz ilgu laiku. Paldies Anitas kundzei par to un lai viņas mīlestība uz šo darbu neapsīkst! Ar cieņu, Dzintra Z. 

Labrīt! PALDIES par superīgo ekskursiju uz Latgali 16.-17.oktobrī. Biju 1.grupā. Man patika sastādītā programma utt. JŪSU un MŪSU vēlēšanās pēc skaistuma aizpūta iepriekš paredzēto sniegu, pamatīgu lietu utt. Mazliet pasmidzināja, tomēr izbaudīt "zelta rudeni" varējām pamatīgi. Pēc mūsu kopējā pasūtījuma LUBĀNA ezeru baudījām gan apmākušos, gan saulītē!!! Un, protams, visa programma, t.sk. koncerts. Lai veicas! Ausma K.

Labdien, Inta! Mums visiem ļoti patika brauciens uz Daugavpili 5.10.! Laiks bija lielisks un gide Daiga - ideāla, publika bija sajūsmā arī par gidu Ivaru Rotko centrā. Jauku dienu, Ieva

Mīļie SKAISTIE SKATI! Tik brīnišķīga kopā būšana ar ANITU BISENIECI dienas garumā ir dvēseles baltā diena. VIŅA IR LATVIJAS LEPNUMS. Cieņā, pateicībā, jūsu Velga G. | Ekskursija Meža pasaka "Mežs kā mežs!"

Pateicamies par ceļojumu Pēterdienā ar Daigu un Arturu! Pilnīgi negaidīta bija tikšanās ar šarmanto Miķeli Gruzīti Lubānā. Viņa stāstījums - atraisīts un humorpilns. Brīnumjauka ekspozīcija Jāņa Zābera "Vecajā Ceplī" Meirānos. Pārsteidzošs plašums, sakoptība un brīvības sajūta Oskara Kalpaka "Liepsalu" mājvietā. Cik skaista Latvija, lai kurp mēs dotos. Vija un Jānis

Liels paldies par sestdienas 9.03. braucienu uz Kurzemi! Viss notika kā pasakā: lielisks autobuss, ļoti uzmanīgs vadītājs Aleksandrs - profesionāls, gide Ināra - jauka, programma - ļoti labi pārdomāta. Jūs tiešām esat ļoti lieli profesionāļi savā jomā! Kristīne
 
Liels paldies par vakardienas braucienu uz Valmieras teātri "Mātes un meitas" un par pārējo programmu. Šorīt jūtos kā pēc labi pavadītas dienas!
Vēlreiz paldies un lai Jums veicas! Ar cieņu, Aija

Labdien! Sirsnīgs paldies par jauko svētdienu 10.02.! Esmu ļoti apmierināta!  Uz tikšanos citā reizē, Sarmīte

Sveicināti! Paldies par ļoti labi noorganizēto ekskursiju 02.01.2013. uz Tallinu – viss bija tiešām lieliski un kolēģi bija priecīgi un apmierināti. Arī gide daudz palīdzēja un daudz ko interesantu un jaunu pastāstīja. Principā viss tiešām raiti un organizēti bija saplānots, nebija jāgaida nekur rindās un jāskaidrojas par biļetēm vai ko citu. Liels paldies!
Lai arī ceļš bija tāls, Jūras muzejs bija to vērts – patika gan lieliem, gan maziem! Sveiciens Skaisto skatu aģentūrai! Jauno 2013.gadu, pateicoties Jūsu aģentūras piedāvājumam un mūsu bērnu izdomai, sagaidījām Tallinā. Paldies gidei Intai Kalējai un autobusa vadītājam Vladimiram par profesionāli veikto darbu! Inta ir brīnišķīga stāstniece, rūpīga, toleranta un atsaucīga gide. Lai veiksme, veselība un izturība, veicot šo sarežģīto darbu! Veronika un Andris

Sveiciens, milzīgs paldies par burvīgo ceļojumu pagājušsestdien, 22.09. pa Dienvidigauniju! Ja paskatās, kāds šodien laiks aiz loga, baigais prieks, ka izdevās izrauties lieliskā eksursijā.. Jevgēnijs

Vēlējos pateikt milzīgu PALDIES par lielisko braucienu uz Nemunas deltu 25.-26.augustā. Un brauciens noteikti nebūtu tik izdevies, ja vien mūs nepavadītu jaukā, laipnā un ļoti zinošā gide Inta Kalēja. Paldies viņai!!! Brīnišķīgs cilvēks, kas ar savu stāstījumu un lielisko organizēšanu prot ieinteresēt! Noteikti brauksim vēl ekskursijās ar viņu! Paldies :) :) :) Baiba, Elīna, Iveta

Labdien! Paldies par brīnišķīgo braucienu 11.-12.augustā uz Igaunijas salām – Muhu un Sāremā. Laba ceļot gribētāju grupa, interesants un zinošs gids – Sandra, meistarīga un atsaucīga autobusa vadītāja Ineta – tas viss, un protams, brīnišķīgā Igaunijas daba un apskates vietas. Paldies par šo ceļojumu, tā laikā sniegtajām pozitīvajām emocijām un atmiņām, kas vēl ilgi mūs pavadīs. Sirsnīgs PALDIES „Skaisto skatu aģentūrai” no Ļubovas, Andreja un Ivetas.

Vēlreiz gribam pateikties jaukajai gidei Daigai par interesanto stāstījumu un vispār patīkamu kopābūšanu ekskursijā uz Latgali 11.-12.augustā! Anna un Ženija

Labdien! Liels paldies par divām skaistām dienām 14.-15.jūlijā ceļojumā uz Sāremu. Labprāt brauktu ar gidi Intu Ķikuri arī citos ceļojumos. Zinoša, atsaucīga, ļoti patīkama un sirsnīga gide. Liels paldies viņai un Skaistajiem skatiem! Ar cieņu, Smaida un Vilma.

Labdien! Paldies par jauko braucienu 14.-15.jūlijā uz Sāremā. Viss bija lieliski - ekskursijas, viesnīca un atmosfēra. Tieši par noskaņojumu īpašs paldies grupas vadītājai Intai Ķikurei. Gids ar lielo burtu - ĻOTI zinoša un ne tikai par šo maršrutu, ar labu komunikāciju. Divās dienās nobraucām garus kilometrus, bet nekāda noguruma, jo visu laiku uzzinājām daudz un bija interesanti. Paldies aģentūrai un Intai. Sandra un Elīna

Liels paldies Skaistajiem skatiem par Nemūnas deltas ekskursiju. Ļoti patika!  Mums ar draudzeni ļoti patika gide Inta Kalēja. Paldies viņai !!! Gribam zināt – kurus maršrutus vēl viņa vada? Gunta

Labdien! Liels paldies par skaisto, interesanto un ļoti kvalitatīvo ekskursiju uz Kolku Zveijnieksvētkos! Tā ceļot gribas vēl! Skaidrīte

Ekskursija uz Aglonu, Sollomina muiža ļoti patika. Augsti vērtēju, ka gide Daiga pa ceļam stāstīja daudz un interesantas lietas! Nu patīk man tā Latvija..... :) Indra

Labdien! Vēlos pateikties gidei Intai par jauko ekskursiju 17.06. uz Otepē Igaunijā! Ņemot vērā diezgan krietno ceļošanas pieredzi, riskēju izteikt secinājumu, ka ar tik rūpīgu par katru ekskursantu personīgi, iejūtīgu un organizatoriski teicamu gidu ceļoju pirmo reizi. Paldies! Ar cieņu, Gaida 

Ceļotāji no Cēsu 2.vidusskolas pateicas Jums par labi organizēto ekskursiju uz Sāremā 19.-20.05.2012. Īpašs paldies mūsu gidei Sandrai par organizāciju piedāvāto informāciju, par pozitīvo attieksmi. Izveidotais maršruts dot plašu pārskatu par Sārema salu, programma bija daudzveidīga, interesanta, piemērotā visām interesēm. Naktsmītnes izvēlētas veiksmīgi. Paldies arī šoferiem par savlaicīgu ierašanos pie visiem objektiem un uz prāmja. Atsevišķi pateicamies par saulaino un  silto laiku visa ceļojuma garumā. Cieņā, Olga, visas grupas vārdā!

Paldies, ceļojums (Sāremā, 19.-20.05.2012.) bija veiksmīgs. Viss mums patika, gan ekskursija, gan viesnīca (kas tiešām bija izcila) un arī vakariņas. Paldies Jums liels!:) Veldze | TNT

Paldies par labi noorganizēto braucienu uz AHHAA 01.05., kā arī profesionālo gidi Līgu. Uzzinājām daudz ko interesantu par Latvijas rakstniekiem un citiem dižiem cilvēkiem. Noteikti, tāpat kā līdz šim, izmantosim jūsu aģentūras piedāvājumus arī turpmāk. Ja nu kādreiz plānojat braucienu uz Tallinu, uz to čekistu stāvu Viru hotelī, ja atceraties, painformējiet. Ļoti gribam tur aizbraukt, bet pašlaik šādu braucienu nav nevienai aģentūrai. Ineta

Liels paldies par jauko atpūtu š.g. 6.-7.04. Lietuvā (Druskininkos) ar erudīto gidu Edgaru Brēmani un šoferīti Jāni. Vairāk šādu tandēmu, lai pārējiem gidiem ir ko mācīties. Lai viņiem laba veselība! Inese

Inta, pirmkārt, liels paldies par vakardienas ekskursiju! (11.03. Latvijas leduskritumi). Ja visi cilvēki Latvijā būtu ieinteresēti par to, ko viņi dara, tāpat kā Jūs, mūsu zeme drīz kļūtu par paradīzi! Kristīne
Labdien! Vēlējos pateikt lielu paldies par ekskursijas saorganizēšanu – viss bija lieliski un noritēja pēc plāna! Līga visiem patika - bija skaidrs kas jādara, kur jāiet un arī bija interesanti paklausīties Līgas stāstos autobusā. Bērni (un ne tikai) bija aizrāvušies ar krustvārdu mīkliņu par sikspārņiem, kura nemaz nebija vienkārša un nācās palauzīt galvu. Katrā gadījumā AHHAA centra apmeklējums bija lieliska ideja, kā iesākt Jauno gadu gan darba kolektīvam, gan bērniem – paldies! Ar sveicieniem, Karīna 

Paldies par Sēlijas "odziņām"! Fantastiski! Liels liels PALDIES gidei Daigai! Lieliska organizatore, izpildītāja un stāstītāja! Novēlam Skaistajiem Skatiem skaistus nākamos pasākumus! Ar cieņu, Mairita, Anta, Irina, Anastasija, Anna, Biruta, Ināra, Gunta, Inga, Māris, Valdis (diemžēl Baiba netika, viņai ļoti žēl).

Liels paldies par ļoti interesantu ekskursiju - Sēlijas odziņas 18.septembrī. Daudz skaistu vietu apskatīts, daudz jauna uzzināts. Daiga malacis! Tā turpināt! Ar cieņu - Ludmila

Labdien! Vēlos pateikties Skaisto skatu aģentūrai un personīgi gidei Inārai par 13.augusta ekskursiju (Aumeisteru un Mēru muiža..) ar "rozīnīti". Sevišķais šajā braucienā bija Kalamecu-Markūzu gravas jeb kanjona, kā arī daži patrioti to dēvē, meklēšana. Neskatoties uz dalībnieku acumirklīgo apjukumu un vairāku personu negatīvo reakciju, meklēšanā iesaistījās visi, pat ar aizrautību un lielu interesi. Gluži visi līdz galam neaizgāja, bet interesi nezaudēja.

Iepriecināti, šķiet, bija visi, kad uzzināja arī par otras gravas atrašanu. Stihiski izveidojās domubiedru grupiņas, kas vai nu apjūsmoja pirmās atrastās gravas vērtības un dalījās pieredzē par citur redzēto, vai klusi un labvēlīgi sekoja dedzīgākajiem meklētājiem, vienlaikus priecājoties par vasaras dienu lauku plašumos. Visus taču vienoja viens mērķis - grava. Iespējams, ka pateicoties 2011.g. ekskursiju programmā minētajiem 7km pārgājiena, lielākās daļas dalībnieku vecums bija izteikti jaunāks nekā parasti un vecākās paaudzes pārstāvji - kustīgāki. Vēlreiz paldies un kaut vēl kādreiz gadītos kāds negaidīts piedzīvojums! Ar cieņu, Mirdza

Vēlamies sirsnīgi pateikties gidei Ainai Krēsliņai par inteliģento ekskursijas vadīšanu š.g. 7. augustā uz Aglonu. Ļoti patika visaptverošais, izzinošais stāstījums visas ekskursijas laikā. Paldies arī šoferim Borisam par lielisko darbu. Pateicībā Irēne Silvija un Ivija Andra, Ventspils

Labdien! Liels paldies par brīnišķīgo ekskursiju uz Ventspili! Īpašs paldies mūsu gidei Daigai Dūniņai par skaisti  kopā pavadīto laiku! Ar nepacietību gaidām nākamo ekskursiju uz Latgali! Pateicos visu dalībnieku vārdā, ar cieņu - Sanita

Vēlamies pateikties par skaisto ekskursiju 6.-7.augustā uz Sāremā salu! Izbaudījām lielisku atpūtu atsaucīgās gides Sandras pavadībā! Arī šoferis Gundars bija ar patīkamu humora izjūtu! Laiks mūs arī īpaši lutināja, tāpēc ekskursija bija patiešām izdevusies! Paldies! Sarmīte un Inese.

Vēlos pateikties par teicami noorganizēto ekskursiju Jāņu vakarā! Paldies gidei par interesantiem stāstiem! Mīļš paldies Jāņkalnu saimniekiem par izcilajiem svētkiem! Ar cieņu, Solveiga un draugi

Paldies par skaisto ekskursiju (uz Likteņdārzu 04.06.). Skaistā laikā ceļojums ar Vikinglaivu bija brīnišķīgs. Skaisti dabas skati. Arī viss pārējais bija ļoti labi saplānots, interesants, arī jaukās gides Daigas stāstījumi un organizācija! Ar cieņu, Zigrīda

Gribu pateikt ļoti milzīgu paldies par jauko ekskursiju pagājušo sestdien, 14.05. - Ūsiņdienas svinībām, bija fantastiski! Diāna

Labdien! Vēlējos izteikt savu sajūsmu par brinišķīgo ekskursiju pa mūsu skaisto Vecrīgu, kas notika saulainajā 7.maijā. Dažas stundas pagāja nemanot, un mēs lieliski pavadījām laiku, izstaigājot mazakas Vecrīgas ieliņas un klausoties interesantus nostāstus un vēsturiskus faktus, ko Inese pa vienam vien tik prasmīgi mums klāja priekšā.
Tagad domājam par nākamo tematisko ekskursiju. Paldies par jauko pēcpusdienu! Māte ar meitu

Labdien! Gribēju pateikt lielu paldies par sagādāto jauko dienu 17.04. vērojot putnus kopā ar Ruslanu!!! Ļoti saturīga un izturēta diena. Tik relaksējoša diena un ar neuzspiestu informācijas plūsmu. Mans mazais dēliņš bija tik gandarīts, ka ar nepacietību gaida braucienu uz saldējuma valstību kopā ar "Skaisto skatu aģentūru". Tāda atmosfēra ir tikai pie Jums. Tā turēt! Un uz tikšanos nākamajā braucienā. Marika

Man ar Jūsu kompāniju bijuši visjaukākie ceļojumi pa Latviju. Jūsu fantastiskie, atraktīvie un zinošie gidi tik daudz kā interesanta stāsta, ka spēj tik pierakstīt! Maruta

No citu ceļotāju rekomendācijām par "Skaisto skatu aģentūru" esmu dzirdējusi labas atsauksmes - pakalpojumu kvalitāte (gidi, viesnīcas, serviss) u.c... Dace

Paldies par jauko braucienu uz Valmieras teātri. ieteikšu Jūs visiem paziņām. Baiba

Mēs ar Jāni jau esam pieteikušies sešām brīnišķīgām ekskursijām un gaidām pavasari. Skaistie skati patiesi fascinē. Jūsu rīkotajās ekskursijās smeltie iespaidi ir vērtība ārpus laika un telpas. Kā mēs kopā atvadījāmies no vasaras Baltās kāpas skatu laukumā un cik krāšņi dižojās pīlādži ceļmalās... Lai prieks mums visiem! Uz tikšanos maijā! Vija
Labrīt! Atkal pagājis ļoti jauks ceļojums Palangu un Kuršu kāpu ar fantastiskiem cilvēkiem un gidi! Paldies! Anita


Labdien! Paldies par jauko ekskursiju! Bet vislielākais paldies gidei INTAI. Cilvēks ir īstā vietā! Paldies! Brauciens 10.07. uz Ventspili bija lielisks, arī gide Inta Benze bija fantastiska, es ļoti daudz ko jaunu uzzināju. Plānos ir pamazām izbraukt visus Jūsu piedāvātos maršrutus. Jūsu ideja par šāda veida ekskursijām ir kolosāla. Paldies! Diāna

Labdien, pirmo reizi ceļojām ar tūrisma aģentūru Skaistie Skati. Turpmāk ceļosim ar Jums. Ekskursija uz Kolku 3.jūlijā bija ļoti kvalitatīva. Esam pieredzējuši ceļotāji, bijuši šajā maršrutā, bet tik sekmīgi noorganizētā braucienā nebijām piedalījušies. Lieliska ekskursijas vadītāja, autobuss... Liels, liels paldies. Ar cieņu, 3.jūlija ekskursijas uz Kolku dalībnieki Jānis un Uldis.

Labdien, Pēterdienā! Gana labi atpūtušies, visu Sēlijas ceļotāju vārdā, Intiņ, gribu pateikt paldies par maršruta salikumu un ieguldīto darbu. Paldies ekskursijas vadītājai koknesietei Daigai Dūniņai par viedo un daudzpusīgo stāstījumu visa ceļojuma laikā, jo īpaši pārsteidza likteņupes Daugavas vēsturiskais un laikmetīgais skaidrojums. Paldies „Skaisto skatu aģentūrai” par sadarbību un jauku, iespaidiem bagātu ceļojumu! Uz turpmāko sadarbību, Daiga

Labdien! Vēlos pateikties jūsu ceļojumu aģentūrai par interesanto un labi izplānoto ekskursiju – Dievišķā Aglona, kura notika 12.jūnijā. Īpašu paldies vēlos pateikt mūsu ekskursijas vadītājai – gidei Ainas k-dzei, kura ceļojuma laikā mums sniedza daudz jaunas informācijas un pozitīvu emociju. Paldies visiem aģentūras darbiniekiem par jauko ceļojumu! Aija

29. maijā piedalījos braucienā uz Dobeli un Auci, skatīties ziedošo Latviju. Izvēlējos šo maršrutu daiļdārzu un Upīša ceriņu dārza dēļ un biju gandarīta par redzēto. Man patīk nesteidzīgais Skaisto Skatu aģentūras stils – ir domāts par kafijas un pusdienu pauzi, ekskursija tiešām domāta atpūtai un labai noskaņai.
Kas gan būtu ekskursija bez gida! Šoreiz tā bija Inta Jansone. Esmu prasīga pret gidiem un protu novērtēt labu darbu. Biju tiešām priecīga par Intas darba stilu - jūtama inteliģence, ir tīra valoda, labs tembrs, miers un pārliecība, palīdz lieliska rajona pārzināšana un zemgalietes lepnums.
Lai tādu cilvēku būtu vairāk! Paldies Skaisto Skatu aģentūrai un Intai Jansonei par brīnišķīgi pavadītu dienu! Baiba

Мы принимали участие в экскурсии по острову Sāremā 15 и 16 мая 2010 года. Прекрасная, хорошо организованная экскурсия. Наш гид, Сандра, сумела с душой и любовью показать нам остров. Мы останавливались в самых красивых местах и созерцали (иначе не скажешь). Отдых отличный, а гостиница – просто нет слов! Спасибо!!!  Светлана и Людмила.

Labdien! Nosūtu bildes vienas superīgas ekskursijas vadītājai Intai Benzei. Neskatoties uz laika apstākļiem, miglu, mazu lietutiņu, tā bija lieliska ekskursija. Nekad pa Tallinu nebiju nostaigājis tik daudz un arī divu dienu garumā ieklausījies gidē un saņēmis tik daudz informācijas! Arī muižu, milžu akmeņu un Lahemā līča apskate bija lieliska! Liels paldies! Vasaras otrā pusē ceļošu atkal ar Jums. Ar cieņu, Rolands.

Devos ar jums Anitas vārda dienas ceļojumā uz Skrīveriem un Jēkabpili. Paldies, ļoti patika, tā arī bija dāvana manai mammai Anitai vārda dienā. Viņa bija sajūsmā! Evita

Labdien, pirmdienā! Ir tik patīkami strādāt, ja brīvdienās izbaudīta tik jauka ekskursija, kāda bija organizēta Anitas vārda dienas svinībās. Vēlreiz paldies Skaisto skatu aģentūrai par gaumīgi izplānotajiem maršrutiem un radošu sadarbību ar klientiem. Un jūsu weblapas skaistie attēli ar viedajiem izteicieniem palīdz dažbrīd palēkā ikdienā rast kaut ko jauku sirdī:)). Kliente Lāsma

Labdien!!! Gribēju izteikt lielum lielu paldies par skaisto ceļojumu uz Viļņu. Bet īpašu paldies gribēju izteikt mūsu gidam Edgaram un, domāju, ka man pievienojas visa mūsu grupiņa. Pasākums bija ļoti jauks, bet ar vienu "mīnusu"-mazumpiegarša!gribējās vēl garāku ceļojumu. Un mūsu šoferītim arī mīļš paldies. Ar cieņu, pastāvīgie jūsu klienti Tatjana un Benita. Mīļš paldies!!!!!!!!!!