Skaisto Skatu Aģentūra

Noteikumi


Klientu ievērībai

Mūsu ekskursiju valoda - latviešu! Atsevišķos apskates objektos vietējo gidu pakalpojumi iespējami krievu vai angļu valodā.

Ekskursiju aprakstos norādītās ieejas maksas apmeklējumu vietās ir aptuvenas, tās var būt/tikt mainītas katrā atsevišķā objektā pēc apmeklējuma vietas ieskatiem un neatkarīgi no Skaisto skatu aģentūras.

Ekskursiju aprakstos norādītais atgriešanās laiks Rīgā ir tikai orientējošs! Skaisto skatu aģentūra nevar uzņemties atbildību par ceļotāju iespēju nokļūt savā dzīvesvietā pēc pakalpojuma saņemšanas, atgriežoties Rīgā.

Skaisto skatu aģentūra patur tiesības mainīt kādu no maršrutā-pakalpojumu programmā paredzētajiem apskates objektiem pret citu, ja ieplānotā objekta apmeklējums kļuvis neiespējams no Skaisto skatu aģentūras neatkarīgu apstākļu dēļ (slimība, bankrots, vienošanās nepildīšana u.tml.).

Ja ceļotājs nav ieradies izbraukšanas vietā līdz izbraukšanas laikam, ceļojuma maksa netiek atgriezta.

Braucieniem pa Baltijas valstīm tiek izmantoti sadarbības partneru - autotransporta kompāniju sniegtie pasažieru pārvadājumu pakalpojumi (autobusi), kas atbilst tūristu klases līmenim, piemēroti braucieniem arī pa zemes ceļiem, tādējādi autobusi ne vienmēr aprīkoti ar kondicionieri, WC.

Pieteikšanās ceļojumam:

Piesakoties ceļojumam (uz 2 un vairāk dienām) nepieciešama pase vai kāds cits personu apliecinošs dokuments.

Ceļojumu pieteikumi e-pastā un telefoniski tiek pieņemti tikai zināšanai un tā vēl nav ceļojuma rezervācija. Jūsu vieta ceļojumā tiek rezervēta pēc līguma noslēgšanas (saskaņā ar Latvijas Republikas Tūrisma likumu - par ceļojumu, kas ilgst vismaz 24 stundas, iekļauj izmitināšanu) un avansa iemaksas, vai visas ceļojuma maksas veikšanas.                                                            
Grupas iekāpšanas saraksts tiek veidots iemaksu secībā. Sēdvietas autobusā aizņemamas pēc kārtas.

Atlikusī summa jāsamaksā ne vēlāk kā:

  • 10 dienas pirms izbraukšanas 1 dienas ekskursijām;
  • 15 dienas pirms izbraukšanas 2 dienu ekskursijām;
  • 40 dienas pirms izbraukšanas 3 un vairāk dienu autobusu ekskursijām;

Ja iemaksas nav izdarītas laikā, Skaisto skatu aģentūra patur tiesības rezervāciju anulēt.

Atteikšanās no ceļojuma:

Jums ir tiesības atteikties no apmaksātā ceļojuma, ja līdz izbraukšanas laikam ir vairāk kā:

  • 12 dienas (1 dienas ekskursijām);
  • 20 dienas (2 dienu ekskursijām);
  • 40 dienas (3 un vairāk dienu autobusa ekskursijām);
  • 60 dienas (avioceļojumiem).

Skaisto skatu aģentūra tādā gadījumā jums atgriež visu iemaksāto summu par ceļojumu. Jums var tikt piedāvāta brīva izvēle arī pāradresēt iemaksāto summu uz citu jūsu izvēlēto ceļojumu.

Jūs zaudējat visu iemaksāto summu par ceļojumu, ja pirms izbraukšanas atsakāties no ceļojuma vēlāk nekā:

  • 12 dienas (1 dienas ekskursijām);
  • 20 dienas (2 dienu ekskursijām);
  • 40 dienas (3 un vairāk dienu autobusa ekskursijām);
  • 60 dienas (avioceļojumiem)

Visu iemaksāto summu iespējams pāradresēt citai personai, kura dosies jūsu apmaksātajā ceļojumā (izņemot jau iztērētās summas par aviobiļetēm, vīzām vai citiem, ar ceļojuma organizāciju saistītajiem izdevumiem), savlaicīgi paziņojot par ceļotāju maiņu SKAISTO SKATU AĢENTŪRAI.

Piemaksas un atlaides

Gadījumos, kad grupā nav cita ceļotāja, ar ko dalīt numuriņa izmaksas viesnīcā - klientam, kurš ceļo viens, ir jāveic piemaksa par vienvietīgu numuriņu naktsmītnē.

Klientam, ja viņš ceļo viens - tiek piedāvāta arī izvēles iespēja rezervēt ceļojumā paredzētajā naktsmītnē garantētu vienvietīgu istabu/numuriņu, veicot piemaksu, sākot no 20 € apmērā par istabu/numuriņu, atkarībā no viesnīcas cenu līmeņa, kas tiek precizēts katrā maršrutā atsevišķi.

Ceļojuma cena gada laikā var tikt palielināta Latvijas Republikas likuma par PVN izmaiņu gadījumā, atkarībā no degvielas cenas pieauguma vai valūtas kursa svārstībām.

Izbraucot ārpus Latvijas katrai personai (arī bērniem jebkurā vecumā!) nepieciešama derīga pase vai ID karte. 

Ja kopā ar bērnu neceļo kāds no viņa vecākiem, nepilngadīgajam ceļotājam valsts robežas šķērsošanai nepieciešama derīga pase, arī uz Lietuvu un Igauniju! 
taču no 14.08.2010. vairs nav nepieciešama dzimšanas apliecība vai tās notariāli apstiprināta kopija un arī nav nepieciešama notariāli apstiprināta viena vecāka atļauja (vai pilnvara) izbraukt no Latvijas, ja bērns ceļo Šengenas valstu robežās.

Savukārt, ceļojot, piemēram, uz Turciju, Ēģipti, Īriju, Lielbritāniju, Horvātiju, Tunisiju, vai citām ne Šengenas līguma valstīm, papildus būs jāuzrāda citi (iepriekšējie) ceļošanai nepieciešamie dokumenti.

Robežsardzes operatīvā dežuranta telefoni neskaidrības gadījumiem - 67075616, 67075718.

Ceļotāju veselības apdrošināšanas izmaksas nav iekļautas cenā par ceļojumu. Ja klients vēlas būt apdrošināts ceļojuma laikā, viņš veic apdrošināšanu ar aģentūras starpniecību vai patstāvīgi, pēc klienta izvēles.

Saskaņā ar 2007. gada 13. novembra Ministru kabineta noteikumu Nr.775 "Pasu noteikumi" 51.punktu Latvijas pilsoņa pase, kas izdota laika posmā no 1992.gada 1.jūlija līdz 2002.gada 30.jūnijam, sākot ar 2008.gada 1.jūliju nav derīga ceļošanai.

Jaukus ceļojumus!